Financiële toekomst

Eenvoudig je financiële toekomst plannen

Vanavond (dinsdag 2 juli) om 21:25 uur kijk je bij SBS6 alweer de één na laatste aflevering van Hoeveel ben je waard? Een programma waarin ik samen met Viktor Brand uitzoek hoeveel mensen waard zijn, en belangrijker nog: Wat er voor nodig is om hun dromen in financieel opzicht te realiseren.

Ik duik echt diep in de portemonnee van de deelnemers. Zijn er schulden? Is er spaargeld? Hoeveel geven ze uit? En waaraan? Wat kost hun droom? En hoe kunnen ze die realiseren? Het is leuke tv (zeg ik als volledig objectieve buitenstaander haha!)

Gelukkig had ik hulp bij de voorbereiding op de diverse casussen! Oskar Barendse, financieel planner bij Knab, rekende achter de schermen alles door. Soms kreeg hij wel 85 bestanden aangeleverd, dus ik ben meer dan dankbaar dat ik daar niet helemaal alleen voor stond! Je ziet ons in de uitzending even kort overleggen over de financiën van de kandidaten.

Oskar gaf mij een samenvatting, en toegang tot het financieel plan wat hij voor iedere kandidaat opstelde. Het financieel plan is een doorkijkje naar de financiële situatie in de toekomst, als ze met pensioen gaan of een wereldreis willen maken.

Hoe ziet jouw financiële toekomst eruit?
Hoeveel reserves heb jij bijvoorbeeld als je minder opdrachten krijgt, of als je arbeidsongeschikt raakt? En wat moet je opzij zetten voor je pensioen?

Met het Financieel Plan van Knab maak jij dat allemaal inzichtelijk. Niet alleen voor je bedrijf, maar ook voor jouw financiële toekomst als persoon, stel of gezin.

Dit zit er in het Financieel Plan: 

  • Overzicht in je financiën met het online huishoudboekje
  • Persoonlijke tips om geld te besparen en te verdienen
  • Hulp nodig? Onafhankelijk advies van een financieel expert
  • Inzicht in jouw financiële toekomst

Hoe werkt het Financieel Plan?
Financieel planner Oskar Barendse legt dat hier in 45 seconden uit.

Wil jij meer inzicht in je financiële toekomst?
Ga dan naar www.knab.nl/toekomstplan en ga kosteloos aan de slag!

Oskar en mij samen aan de slag zien? Hier bekijk je (zonder inlog) de laatste aflevering(en) van Hoeveel ben je waard?

Ik wens je een financieel gezonde toekomst!

Hartelijke groet,

Femke Hogema

PS – wil je zakelijk meerdere potjes (bankrekeningen) aanmaken? Open dan hier je rekening bij Knab en krijg het boek Profit First gratis in de brievenbus.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.