ProfitCON 26 en 27 oktober 2020

Dé Winstconferentie!
Voor accountants, boekhouders en business-experts die zich willen onderscheiden!

We will bring profitability to the world!

Let op: 95% van de tickets zijn al verkocht!

Het wereldwijde #nr1 merk in winstgevendheid,
nodigt je uit voor de 3e editie van ProfitCon!

Laat je inspireren door topsprekers, netwerk met ambitieuze, succesvolle en leuke boekhouders, accountants en business-coaches, leer, groei en vergroot de winstgevendheid van jouw bedrijf en dat van je klanten.

Voor wie is ProfitCon:

 • Ben je een accountant, boekhouder of belastingadviseur of een business-expert met financiële affiniteit?
 • En wil je van meer waarde zijn voor je klanten?
 • Wil je je klanten begeleiden bij winstgevendheid, rust in hun financiën en wil je ze helpen hun doelen te bereiken?
 • Wil je een bedrijf bouwen wat ook draait zonder jou?
 • En je eigen dromen en doelen realiseren?
 • Wil je netwerken met gelijkgestemden uit Nederland en België?
 • Wil je leren van de grootste leiders en influerencers uit het vakgebied?

Zorg dan dat je er in oktober 2020 bij bent! Het wordt weer een geweldig event en het aantal stoelen is beperkt.

Wat is ProfitCon:

 • ProfitCon is een winstconferentie!
 • Speciaal voor boekhouders, accountants en businessexperts die het verschil willen maken!
 • ProfitCon gaat over winst (zowel financieel als in waarde) voor je klanten en jezelf
 • ProfitCon is gevuld met inspiratie, waardevolle keynotes en verbindingen met gelijkgestemden
 • Het gaat niet alleen om leren, het gaat zeker ook om doen! Tijdens het event realiseer je groei, zowel persoonlijk als zakelijk.

KEYNOTES DOOR TOPSPREKERS!

Aartjan van Erkel

Zó zorg je dat klanten persé en alleen nog maar met jóu willen werken!

Aartjan van Erkel is de bekendste copywriter van Nederland. Hij is auteur van twee populaire bestsellers onder ondernemers: Verleiden op internet en Maak ze gek! – dat laatste boek werd uitgeroepen tot bestverkochte managementboek van het jaar. Aartjan helpt experts om de bekendste ondernemer in hun markt te worden. Hij bevrijdt ze van uurtje-factuurtje, en van hun omzetplafond. Hij leert ze om hun expertise te verkopen op een schaalbare manier in de vorm van boeken, online trainingen, high-end coaching en memberships.

Hoe strijd je als accountant tegen de toenemende concurrentie? Hoe voorkom je dat je wordt gezien als een commodity, of wordt vervangen door een app? Veel accountants proberen in business te blijven door saaie advertenties te plaatsen, of door hun prijzen te verlagen. Of allebei.
Maar wat als jij de prijzen juist zou kunnen verhógen? Omdat klanten persé alleen met jouw bedrijf willen werken? Daar geeft Aartjan van Erkel je een simpele manier voor in zijn keynote op ProfitCon.

Hij laat je zien hoe je een kort tekstje op je website kunt zetten, waarna klanten je concurrenten niet meer serieus nemen en er niet over piekeren om nog met die anderen zaken te doen.
Aartjan legt het niet alleen uit. En hij geeft niet alleen een paar voorbeelden. Nee, hij gaat jou dat tekstje ter plekke ook meteen laten schrijven voor jouw website. Kun je dat er meteen de volgende dag even op zetten.
Dat ene tekstje zorgt voor een plotselinge verbetering van je concurrentiepositie in de markt, terwijl je concurrenten geen idee hebben waarom hun klanten opeens de voorkeur geven aan jou.

Veronique Prins

Hoe je een tarief neerzet wat recht doet aan de de waarde die je levert zonder de klant af te schrikken

Veronique Prins is dé Kick Ass businesscoach van Nederland bij Je zaak voor Elkaar. Direct, druk, gedreven, allergisch voor excuses met een groot gevoel voor humor en een minstens net zo groot hart voor haar klanten en haar vak. Ze heeft inmiddels honderden ondernemers geleerd hoe ze naast een kei in hun vak ook een steengoede ondernemer kunnen zijn, zodat ze een goedlopend en winstgevend bedrijf op kunnen bouwen.

Hoe maak je de stap van marktconforme tarieven naar betaald worden naar de waarde die je toevoegt? Hoe zorg je dat klanten met liefde veel hogere prijzen betalen dan ze gewend zijn aan hun boekhouder te betalen? Of beter nog: Hoe zorg je dat de prijs überhaupt geen issue is? Daar gaat Veronique met je mee aan de slag. En als het nodig is, geeft ze de hele zaal een liefdevolle kick in the ass. Wat we zeker weten, is dat de deelnemers na de keynote van Veronique er klaar mee zijn om betaald te worden voor het doen van de boekhouding terwijl ze in essentie bedrijven redden en levens veranderen!

Wiggert Meerman

De ware essentie van leiderschap is zelfkennis.

De succesvolle ondernemer, podcast host (Eindbazen) en spreker Wiggert Meerman staat bekend om zijn avonturen bij inheemse indianenstammen. In zijn lezingen combineert hij de lessen die hij daar leerde met hands-on persoonlijk leiderschap. Want als alles tegenzit zal je keuzes moeten maken. Wiggert ging op zoek naar antwoorden bij een indianenstam in de Amazone nadat zijn startup gefaald was, hij alles kwijtgeraakt was en de prijs betaalde met een burn-out.

In zijn lezingen staat zelfkennis centraal. Want om te kunnen veranderen moeten we diep in onszelf kijken. Waarom doe je wat je doet? Waarom heb je bepaalde gedachten? Uitermate geschikt voor zij die op het punt staan om belangrijke keuzes te maken in hun leven maar dit niet doen of durven. Een lezing met wilde indianenverhalen en hands-on persoonlijk leiderschap.

Femke Hogema

Bereik je doel met de presentatie die je geeft!

Femke Hogema inspireerde meer dan 20.000 ondernemers om een winstgevende en gezonde onderneming op te bouwen. Haar boeken (Winstgevende Plannen, De Winstadviseur en Financiën voor ZZP’ers) werden bestsellers. Ze bracht de Profit First-methode naar Nederland en richtte Profit First Professionals BV op. Zij inspireert boekhouders en accountants in Nederland en België om de overstap te maken van boekhouder naar Winstadviseur. 

De afgelopen 10 jaar stond Femke meer dan 1.000 keer op een podium. Voor groepen van 5 tot 500 deelnemers. Het publiek vond haar presentaties eerst leerzaam, en later inspirerend! In de keynote van Femke ontdek je hoe ook jij een inspirerende, effectieve of leerzame presentatie kunt geven; of dit nu voor een publiek van 2, 20, 200 of 2.000 personen is!

Je ontdekt wat de grootste fout is die alle experts maken als ze een presentatie geven en je leert wat je exact kunt doen waardoor jij die fout nooit meer maakt. Je leert een format waarmee je met iedere presentatie je doel bereikt; of dat nu is voor een nieuwe dienst verkopen, een proces overdragen of een training geven.

Martin Bissett

Spikes! Wat triggert jouw beste prestaties in de ontwikkeling van je bedrijf!

Martin Bissett was één van de populairste sprekers op ProfitCon vorig jaar, en daarom vroegen we hem dit jaar terug te komen! Martin is de grondlegger van meerdere bedrijven in de Bissett Group, allemaal gericht op de accountancy branche.  Hij is internationaal een grote leider in de accountancy! Hij schreef 12 boeken en spreekt over de hele wereld over de veranderingen in de branche. In zijn gloednieuwe keynote ‘Spikes’ geeft Martin je de triggers die zorgen voor jouw beste prestaties in de ontwikkeling van je bedrijf in zaken zoals: Het krijgen van nieuwe topklanten, het verhogen van de winst, verbeteren van je prijsstelling, het zorgen dat je de beste werknemers aan je bindt en nog veel meer.

– Keynote in het engels –

Linda Graanoogst

Show, don’t tell. Laat de journalist weten dat je bestaat!

Linda Graanoogst is publiciteitscoach en voormalig journalist. Sinds de oprichting van haar bedrijf Met Gemak In Het Nieuws inspireerde zij honderden auteurs, zelfstandig professionals, kennisondernemers en MKB-bedrijven om free publicity ten volste te benutten én hun publicaties te leren verzilveren. Met haar trainingen het Pak de Pers! Event, MediaTraining en Signature Presentation helpt zij ondernemers zichtbaar te worden op online en offline media. En met haar nieuwe tak ‘Blooming Publicity’ helpt zij ondernemers ook internationaal voet aan de grond te krijgen.

Tijdens haar keynote op ProfitCon ontdek je wat er voor nodig is om met gemak in het nieuws te blijven komen, zodat klanten naar je toestromen. Driekwart van de ondernemers zijn vaak (te) druk met social media en geven – jaar in, jaar uit – duizenden euro’s uit aan hun marketing en salesfunnel(s). Tegelijkertijd worden zij nog niet gezien als dé expert in hun vakgebied.

Hier lekken energie, geld en tijd weg, zonder dat ze daadwerkelijk hun naamsbekendheid exponentieel kunnen vergroten. Hun blinde vlek? Free publicity! Want hoe ziet de buitenwereld jou als je met een interview in bijvoorbeeld Het Financieele Dagblad staat? Of wanneer je op NPO radio 1 of BNR nieuwsradio komt? Of… bij een gerenommeerde talkshow aan tafel kan schuiven? Wat verandert er in jouw leven als jij de 7 basisprincipes van persbenadering kent, of nog beter, in de vingers krijgt?  Met inspirerende voorbeelden en praktische oefeningen legt zij jou uit wat er voor nodig is om de media te intrigeren. Na deze keynote weet jij wat jij aan acties te doen hebt om de journalist te verleiden voor een interview met jou!

Mike Michalowicz

The biggest challenge business owners face, is knowing what their biggest challenge is!

Mike Michalowicz is de auteur en grondlegger van Profit First, Clockwork en 4 andere business bestsellers. Mike spreekt over de hele wereld over groeistrategieën voor MKB ondernemers. Tijdens ProfitCon vertelt Mike over zijn gloednieuwe boek Fix This Next!

Fix This Next helpt ondernemers te identificeren wat het eerstvolgende probleem is wat aangepakt moet worden. Mike ontdekte dat ieder bedrijf een ‘hierarchy of needs’ heeft, en als je begrijpt waar je bedrijf zich bevindt in die hierarchy, dan weet je wat je onmiddellijke aandacht behoeft.

Simply fix that one thing next, and your business will naturally and effortlessly level-up.  

– Keynote in het engels –

Ontmoet, inspireer en leer

Het ontmoeten van gelijkgestemde, ambiteuze ondernemers, die tegen dezelfde uitdagingen aanlopen (of aanliepen!) als jij, behoort tot de meest waardevolle en inspirerende onderdelen van ProfitCon. Je ontdekt dat je niet alleen bent in je uitdagingen en je wordt geïnspireerd door accountants en boekhouders zoals jij, die deze stappen al hebben gezet. Ze voegen waarde toe en bouwen daardoor aan hun eigen winstgevende bedrijf.

Midden in de prachtige natuur:

Conferentiecentrum Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
Zonheuvel, Doorn

Maandag 26 oktober:

Programma:
09.00 uur: Ontvangst
17.00 uur: Einde dag 1
Incl. heerlijke lunch

Dinsdag 27 oktober:

Programma:
09.00 uur: Ontvangst
17.00 uur: Einde dag 2
Incl. heerlijke lunch en afsluitende borrel

Investering

Geniet nu van een vroegboek korting en bestel je ticket voor slechts € 697,- excl. btw.

De uiteindelijke investering bedraagt € 997,- excl. btw.

Hoe hebben deelnemers ProfitCon ervaren?

43% van de deelnemers van 2019 kocht direct een ticket voor 2020!

En let op:

93% van de tickets zijn al verkocht. Dus wacht niet te lang met de aanschaf van jouw ticket!

“ProfitCon is een evenement waar je bij moet zijn. Door de verschillende sprekers ga je op verschillende manieren naar je eigen bedrijf en je klanten kijken. Je stapt uit je rol als ‘boekhouder’ en leert hoe je je klanten en je eigen bedrijf mee kan nemen naar het volgende level. Ik heb zowel gelachen als met waterige ogen zitten luisten. Alle emoties kwamen voorbij. Vol energie ben ik thuisgekomen. Door dit evenement ben ik nog meer gaan beseffen dat ik een verschil kan maken in het leven van mijn klanten.
Naast de waardevolle groei als ondernemer is het een evenement waar ik gelijkgestemden ontmoet. Het zijn 2 dagen waarin je zoveel leert en je even vanaf een afstand naar je eigen bedrijf kunt kijken. Ik kijk uit naar de volgende editie!”

“ProfitCon is gevuld met inspiratie, ideeën, informatie en tips. Na ProfitCon zette ik behoorlijke stappen met mijn team, ik maakte de overstap van uurtje-factuurtje naar pakketten en ik heb stappen gezet in mijn zichtbaarheid. Het netwerken met de deelnemers is een zeer waardevol onderdeel van ProfitCon. Ik heb nieuwe mensen ontmoet, ervaringen uitgewisseld en geleerd van anderen. Dit is onwijs waardevol!”

““Wat Femke interessant maakt, is dat ze allerlei velden met elkaar weet te combineren. Niet alleen het financiële, niet alleen de administratie, maar ook als het gaat om een stukje mindset, strategie, dat maakt het vooral heel erg sterk!”

“Ik heb mijn aanbod en hoe ik klanten help volledig omgegooid. Ik werk efficienter en ik onderscheid me van de concurrentie. ProfitCon maakt het verschil!”

“Van Martin Bissett leerde ik hoe ik meer kan halen uit mijn huidige klant-portefeuille door mijn dienstverlening uit te breiden. Wat ik tot nu toe eigenlijk deed was vooral op zoek te gaan naar nieuwe klanten.”

“Ik ga vaker vragen wat de klant wil in plaats van alleen maar met cijfers bezig zijn. De sfeer op ProfitCon is super positief; ik raad collega boekhouders echt aan om te komen.”

“De conferentie vind ik super, twee dagen er  helemaal uit, laten inspireren, opladen, nieuwe dingen leren.”

“Ik denk dat ik mijn andere collega’s ook mee ga nemen! Wat goed is voor mij, en goed voor de ondernemers, is natuurlijk ook goed voor de klanten van mijn collega’s. Ik heb er maar één woord voor: Geweldig!”

“ProfitCon was boven verwachting. Er zat zoveel goede informatie in, en echte wakker-schud momenten. Ik ben uitgedaagd om actie te nemen!”
“ProfitCon heeft me heel veel waardevolle informatie gegeven om te veranderen van “gewone” boekhouder naar Winstadviseur. Het is een ontzettend waardevol event boordevol inspiratie & praktische tips. Daarnaast is de sfeer echt geweldig! Meteen kaartje gekocht voor volgend jaar.”

Investering

Geniet nu van een vroegboek korting en bestel je ticket voor slechts € 697,- excl. btw.

De uiteindelijke investering bedraagt € 997,- excl. btw.

43% van de deelnemers van 2019 kocht direct een ticket voor 2020!

En let op:

95% van de tickets zijn al verkocht. Dus wacht niet te lang met de aanschaf van jouw ticket!

ONTMOET DE SPREKERS!

Veelgestelde vragen en antwoorden:

q-icon Kan ik overnachten op Zonheuvel?

Zeker! Dat raden we aan. Je bent er dan 2 dagen helemaal uit en je maakt gebruik van ‘totale onderdompeling’ waardoor je er meer uit haalt dan wanneer je heen er weer reist. Direct na aanmelding krijg je een mail met daarin informatie over hoe je (met korting) je overnachting op Zonheuvel regelt!

q-icon  Ik was bij een vorige editie van ProfitCon. Zal ik dit jaar weer komen?

43% van de deelnemers van 2019 kocht meteen een ticket voor 2020 😉
Als je ProfitCon gaaf vond en je hebt er inspiratie, tips, energie, ideeen of iets anders uitgehaald, dan zou ik zeker opnieuw komen! Alle keynotes zijn nieuw en de meeste sprekers ook, dus je krijgt een volledig nieuw programma!

q-icon  Waarom is ProfitCon in een BTW maand gepland?

Oktober is natuurlijk een drukke maand voor boekhouders en accountants. Dat begrijpen we. We wilden ProfitCon graag in juni organiseren, maar dat ging i.v.m. Corona helaas niet. Het verzetten van een groot event is heel complex. Denk aan locatie, sprekers etc. Alles en iedereen moet maar net kunnen. We waren dolblij dat we 2 data vonden die pasten. Vandaar dat ProfitCon in oktober valt dit jaar. We hopen dat je tijd en ruimte kunt creëren!

q-icon  Hoe groot is het event?

We hebben ruimte voor 100 deelnemers – waarbij we 1,5 meter afstand in acht kunnen houden!
100 mensen geef een geweldige energie. Lijkt het je overweldigend? Wees gerust: we hebben een grote zaal die ruim is opgezet. In de pauzes is er veel ruimte (zowel binnen als buiten) om je benen te strekken en alle indrukken te verwerken!

q-icon  Ik wil met mijn collega’s komen, is er een speciaal aanbod?

Als jullie met 4 of meer mensen komen, laat ons dat dan even weten via team@profitfirst.nl, dan geven we je een speciaal aanbod.

q-icon  Mijn engels is niet zo goed, is dat een probleem?

Twee van de keynotes zijn in het engels. De overige keynotes zijn in het Nederlands. We geven tussendoor korte samenvattingen in het Nederlands.

q-icon  Wat als ik onverwacht niet kan?

Volgens onze algemene voorwaarden is annuleren niet mogelijk. Wel kun je je ticket kosteloos laten overzetten op naam. Dus als jij een collega vindt die in jouw plaats wil gaan, dan regelen jullie de financien onderling en kun je ons mailen op naam van wie het ticket moet komen te staan.

q-icon  Wat als ProfitCon door Corona niet door kan gaan?

Als ProfitCon door Corona in oktober 2020 onverhoopt niet door kan gaan, dan verzetten we het event. Je ticket blijft geldig.

q-icon  Houden jullie rekening met de Corona maatregelen?

Zeker. Zonheuvel is helemaal ingericht op de 1,5 meter regels. Er is voldoende ruimte voor iedereen en er zijn diverse extra hygiene maatregelen genomen. Wil je meer informatie over de maatregelen, mail ons dan gerust op team@profitfirst.nl

q-icon  Mijn vraag staat er niet bij

Mail ons op team@profitfirst.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug!