ProfitCON 26 en 27 oktober 2020

Dé Winstconferentie!
Voor accountants, boekhouders en business-experts die zich willen onderscheiden!

We will bring profitability to the world!

Tickets zijn niet meer beschikbaar.

Een virtueel event met ongekende energie en inspiratie!

Het wereldwijde #nr1 merk in winstgevendheid,
nodigt je uit voor de 3e editie van ProfitCon!

Laat je inspireren door topsprekers, netwerk met ambitieuze, succesvolle en leuke boekhouders, accountants en business-coaches, leer, groei en vergroot de winstgevendheid van jouw bedrijf en dat van je klanten.

Voor wie is ProfitCon:

 • Ben je een accountant, boekhouder of belastingadviseur of een business-expert met financiële affiniteit?
 • En wil je van meer waarde zijn voor je klanten?
 • Wil je je klanten begeleiden bij winstgevendheid, rust in hun financiën en wil je ze helpen hun doelen te bereiken?
 • Wil je een bedrijf bouwen wat ook draait zonder jou?
 • En je eigen dromen en doelen realiseren?
 • Wil je netwerken met gelijkgestemden uit Nederland en België?
 • Wil je leren van de grootste leiders en influerencers uit het vakgebied?

Zorg dan dat je er in oktober 2020 bij bent! Het wordt weer een geweldig event. ProfitCon is dit jaar volledig virtueel. Je kunt vanuit je eigen huiskamer / kantoor meedoen!

Wat is ProfitCon:

 • ProfitCon is een winstconferentie!
 • Speciaal voor boekhouders, accountants en businessexperts die het verschil willen maken!
 • ProfitCon gaat over winst (zowel financieel als in waarde) voor je klanten en jezelf
 • ProfitCon is gevuld met inspiratie, waardevolle keynotes en verbindingen met gelijkgestemden
 • Het gaat niet alleen om leren, het gaat zeker ook om doen! Tijdens het event realiseer je groei, zowel persoonlijk als zakelijk.

KEYNOTES DOOR TOPSPREKERS!

Aartjan van Erkel

Zó zorg je dat klanten persé en alleen nog maar met jóu willen werken!

Aartjan van Erkel is de bekendste copywriter van Nederland. Hij is auteur van twee populaire bestsellers onder ondernemers: Verleiden op internet en Maak ze gek! – dat laatste boek werd uitgeroepen tot bestverkochte managementboek van het jaar. Aartjan helpt experts om de bekendste ondernemer in hun markt te worden. Hij bevrijdt ze van uurtje-factuurtje, en van hun omzetplafond. Hij leert ze om hun expertise te verkopen op een schaalbare manier in de vorm van boeken, online trainingen, high-end coaching en memberships.

Hoe strijd je als accountant tegen de toenemende concurrentie? Hoe voorkom je dat je wordt gezien als een commodity, of wordt vervangen door een app? Veel accountants proberen in business te blijven door saaie advertenties te plaatsen, of door hun prijzen te verlagen. Of allebei.
Maar wat als jij de prijzen juist zou kunnen verhógen? Omdat klanten persé alleen met jouw bedrijf willen werken? Daar geeft Aartjan van Erkel je een simpele manier voor in zijn keynote op ProfitCon.

Hij laat je zien hoe je een kort tekstje op je website kunt zetten, waarna klanten je concurrenten niet meer serieus nemen en er niet over piekeren om nog met die anderen zaken te doen.
Aartjan legt het niet alleen uit. En hij geeft niet alleen een paar voorbeelden. Nee, hij gaat jou dat tekstje ter plekke ook meteen laten schrijven voor jouw website. Kun je dat er meteen de volgende dag even op zetten.
Dat ene tekstje zorgt voor een plotselinge verbetering van je concurrentiepositie in de markt, terwijl je concurrenten geen idee hebben waarom hun klanten opeens de voorkeur geven aan jou.

Veronique Prins

Hoe je een tarief neerzet wat recht doet aan de de waarde die je levert zonder de klant af te schrikken

Veronique Prins is dé Kick Ass businesscoach van Nederland bij Je zaak voor Elkaar. Direct, druk, gedreven, allergisch voor excuses met een groot gevoel voor humor en een minstens net zo groot hart voor haar klanten en haar vak. Ze heeft inmiddels honderden ondernemers geleerd hoe ze naast een kei in hun vak ook een steengoede ondernemer kunnen zijn, zodat ze een goedlopend en winstgevend bedrijf op kunnen bouwen.

Hoe maak je de stap van marktconforme tarieven naar betaald worden naar de waarde die je toevoegt? Hoe zorg je dat klanten met liefde veel hogere prijzen betalen dan ze gewend zijn aan hun boekhouder te betalen? Of beter nog: Hoe zorg je dat de prijs überhaupt geen issue is? Daar gaat Veronique met je mee aan de slag. En als het nodig is, geeft ze de hele zaal een liefdevolle kick in the ass. Wat we zeker weten, is dat de deelnemers na de keynote van Veronique er klaar mee zijn om betaald te worden voor het doen van de boekhouding terwijl ze in essentie bedrijven redden en levens veranderen!

Wiggert Meerman

De ware essentie van leiderschap is zelfkennis.

De succesvolle ondernemer, podcast host (Eindbazen) en spreker Wiggert Meerman staat bekend om zijn avonturen bij inheemse indianenstammen. In zijn lezingen combineert hij de lessen die hij daar leerde met hands-on persoonlijk leiderschap. Want als alles tegenzit zal je keuzes moeten maken. Wiggert ging op zoek naar antwoorden bij een indianenstam in de Amazone nadat zijn startup gefaald was, hij alles kwijtgeraakt was en de prijs betaalde met een burn-out.

In zijn lezingen staat zelfkennis centraal. Want om te kunnen veranderen moeten we diep in onszelf kijken. Waarom doe je wat je doet? Waarom heb je bepaalde gedachten? Uitermate geschikt voor zij die op het punt staan om belangrijke keuzes te maken in hun leven maar dit niet doen of durven. Een lezing met wilde indianenverhalen en hands-on persoonlijk leiderschap.

Femke Hogema

Bereik je doel met de presentatie die je geeft!

Femke Hogema inspireerde meer dan 20.000 ondernemers om een winstgevende en gezonde onderneming op te bouwen. Haar boeken (Winstgevende Plannen, De Winstadviseur en Financiën voor ZZP’ers) werden bestsellers. Ze bracht de Profit First-methode naar Nederland en richtte Profit First Professionals BV op. Zij inspireert boekhouders en accountants in Nederland en België om de overstap te maken van boekhouder naar Winstadviseur. 

De afgelopen 10 jaar stond Femke meer dan 1.000 keer op een podium. Voor groepen van 5 tot 500 deelnemers. Het publiek vond haar presentaties eerst leerzaam, en later inspirerend! In de keynote van Femke ontdek je hoe ook jij een inspirerende, effectieve of leerzame presentatie kunt geven; of dit nu voor een publiek van 2, 20, 200 of 2.000 personen is!

Je ontdekt wat de grootste fout is die alle experts maken als ze een presentatie geven en je leert wat je exact kunt doen waardoor jij die fout nooit meer maakt. Je leert een format waarmee je met iedere presentatie je doel bereikt; of dat nu is voor een nieuwe dienst verkopen, een proces overdragen of een training geven.

Martin Bissett

Spikes! Wat triggert jouw beste prestaties in de ontwikkeling van je bedrijf!

Martin Bissett was één van de populairste sprekers op ProfitCon vorig jaar, en daarom vroegen we hem dit jaar terug te komen! Martin is de grondlegger van meerdere bedrijven in de Bissett Group, allemaal gericht op de accountancy branche.  Hij is internationaal een grote leider in de accountancy! Hij schreef 12 boeken en spreekt over de hele wereld over de veranderingen in de branche. In zijn gloednieuwe keynote ‘Spikes’ geeft Martin je de triggers die zorgen voor jouw beste prestaties in de ontwikkeling van je bedrijf in zaken zoals: Het krijgen van nieuwe topklanten, het verhogen van de winst, verbeteren van je prijsstelling, het zorgen dat je de beste werknemers aan je bindt en nog veel meer.

– Keynote in het engels –

Linda Graanoogst

Show, don’t tell. Laat de journalist weten dat je bestaat!

Linda Graanoogst is publiciteitscoach en voormalig journalist. Sinds de oprichting van haar bedrijf Met Gemak In Het Nieuws inspireerde zij honderden auteurs, zelfstandig professionals, kennisondernemers en MKB-bedrijven om free publicity ten volste te benutten én hun publicaties te leren verzilveren. Met haar trainingen het Pak de Pers! Event, MediaTraining en Signature Presentation helpt zij ondernemers zichtbaar te worden op online en offline media. En met haar nieuwe tak ‘Blooming Publicity’ helpt zij ondernemers ook internationaal voet aan de grond te krijgen.

Tijdens haar keynote op ProfitCon ontdek je wat er voor nodig is om met gemak in het nieuws te blijven komen, zodat klanten naar je toestromen. Driekwart van de ondernemers zijn vaak (te) druk met social media en geven – jaar in, jaar uit – duizenden euro’s uit aan hun marketing en salesfunnel(s). Tegelijkertijd worden zij nog niet gezien als dé expert in hun vakgebied.

Martijn Bos

Trojan Workout; sharper mind, stronger body 

Martijn Bos werkt al ruim 20 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, business coaching en empowerment trainingen. Hij is de CEO van meerdere bedrijven, die zich richten op mentale en fysieke kracht en heeft meer dan 10000 mensen les gegeven.

Martijn heeft een indrukwekkend cv op het gebied van training. Zo trainde hij de persoonlijke bewakers van David Beckham, de Backstreet Boys en de premier van Tsjechië, maar ook de bewakers van vermogende families in Nederland, bewakers van de grootste beveiligde gevangenis in China en Martijn was de eerste Nederlander die mocht trainen bij de Israëlische geheime dienst.

Martijn heeft zijn kennis en ervaring gebruikt om een ​​training te ontwikkelen die voor iedereen toegankelijk is: de Trojan Workout. Het gelijknamige boek Trojan Workout – the fast track to a sharper mind and a stronger body, waarin deze techniek en training wordt uitgelegd, werd in februari 2019 in Amerika gelanceerd en is in meer dan 20 landen verkocht.

Met zijn training tijdens ProfitCon biedt hij je een inzicht in hoe fysiek en mentaal sterker kunt staan in je werk en een trefzekere toolkit voor de nieuwe jij – scherper, sterker en met veel meer zelfverzekerder!

Mike Michalowicz

The biggest challenge business owners face, is knowing what their biggest challenge is!

Mike Michalowicz is de auteur en grondlegger van Profit First, Clockwork en 4 andere business bestsellers. Mike spreekt over de hele wereld over groeistrategieën voor MKB ondernemers. Tijdens ProfitCon vertelt Mike over zijn gloednieuwe boek Fix This Next!

Fix This Next helpt ondernemers te identificeren wat het eerstvolgende probleem is wat aangepakt moet worden. Mike ontdekte dat ieder bedrijf een ‘hierarchy of needs’ heeft, en als je begrijpt waar je bedrijf zich bevindt in die hierarchy, dan weet je wat je onmiddellijke aandacht behoeft.

Simply fix that one thing next, and your business will naturally and effortlessly level-up.  

– Keynote in het engels –

Daan Schmidt

Storybrand: Verhelder je boodschap zodat klanten hem horen!

Daan Schmidt brengt de superkrachtige Storybrand methode naar Nederland! Daan leert ons hoe we deze methode beter in contact komen met klanten en ons bedrijf kunnen laten groeien. Storybrand zet de zeven universele elementen van krachtige verhalen in. Tijdens de workshop met Daan werk je aan je eigen Storybrand, zodat je direct na de workshop je website en pitch kunt verbeteren!

Inspiratie naar jou toegebracht!

We brengen ProfitCon dit jaar naar je toe. En alhoewel dat ánders zal zijn dan dat we met zijn allen in een zaal zitten, zal het zeker niet minder zijn.

 • We zorgen voor een super professionele setting. Je kijkt niet naar een webinar, maar naar een Professionele Liveshow!
 • We brengen alles wat je nodig hebt (en nog veel meer) in een verrassend pakket bij je thuis (foto is een voorbeeld)
 • Dankzij break-out rooms kun je netwerken met gelijkgestemden!
 • Alle presentaties zijn live en interactief, je stelt gewoon je vragen!
 • Wij hebben onze creativiteit naar 100% gedraaid, en we garanderen je dat je volledig geïnspireerd en opgeladen bent na 2 dagen ProfitCon virtueel!

Vanachter je eigen computer

Wij verzorgen een professionele livestream

met meerdere camera’s

en interactie

Maandag 26 oktober:

Programma:
09.00 uur: Ontvangst
17.00 uur: Einde dag 1
Incl. geweldig pakket

Dinsdag 27 oktober:

Programma:
09.00 uur: Ontvangst
17.00 uur: Einde dag 2
Incl. geweldig pakket

Hoe hebben deelnemers ProfitCon ervaren?

43% van de deelnemers van 2019 kocht direct een ticket voor 2020!

“ProfitCon is een evenement waar je bij moet zijn. Door de verschillende sprekers ga je op verschillende manieren naar je eigen bedrijf en je klanten kijken. Je stapt uit je rol als ‘boekhouder’ en leert hoe je je klanten en je eigen bedrijf mee kan nemen naar het volgende level. Ik heb zowel gelachen als met waterige ogen zitten luisten. Alle emoties kwamen voorbij. Vol energie ben ik thuisgekomen. Door dit evenement ben ik nog meer gaan beseffen dat ik een verschil kan maken in het leven van mijn klanten.
Naast de waardevolle groei als ondernemer is het een evenement waar ik gelijkgestemden ontmoet. Het zijn 2 dagen waarin je zoveel leert en je even vanaf een afstand naar je eigen bedrijf kunt kijken. Ik kijk uit naar de volgende editie!”

“ProfitCon is gevuld met inspiratie, ideeën, informatie en tips. Na ProfitCon zette ik behoorlijke stappen met mijn team, ik maakte de overstap van uurtje-factuurtje naar pakketten en ik heb stappen gezet in mijn zichtbaarheid. Het netwerken met de deelnemers is een zeer waardevol onderdeel van ProfitCon. Ik heb nieuwe mensen ontmoet, ervaringen uitgewisseld en geleerd van anderen. Dit is onwijs waardevol!”

““Wat Femke interessant maakt, is dat ze allerlei velden met elkaar weet te combineren. Niet alleen het financiële, niet alleen de administratie, maar ook als het gaat om een stukje mindset, strategie, dat maakt het vooral heel erg sterk!”

“Ik heb mijn aanbod en hoe ik klanten help volledig omgegooid. Ik werk efficienter en ik onderscheid me van de concurrentie. ProfitCon maakt het verschil!”

“Van Martin Bissett leerde ik hoe ik meer kan halen uit mijn huidige klant-portefeuille door mijn dienstverlening uit te breiden. Wat ik tot nu toe eigenlijk deed was vooral op zoek te gaan naar nieuwe klanten.”

“Ik ga vaker vragen wat de klant wil in plaats van alleen maar met cijfers bezig zijn. De sfeer op ProfitCon is super positief; ik raad collega boekhouders echt aan om te komen.”

“De conferentie vind ik super, twee dagen er  helemaal uit, laten inspireren, opladen, nieuwe dingen leren.”

“Ik denk dat ik mijn andere collega’s ook mee ga nemen! Wat goed is voor mij, en goed voor de ondernemers, is natuurlijk ook goed voor de klanten van mijn collega’s. Ik heb er maar één woord voor: Geweldig!”

“ProfitCon was boven verwachting. Er zat zoveel goede informatie in, en echte wakker-schud momenten. Ik ben uitgedaagd om actie te nemen!”
“ProfitCon heeft me heel veel waardevolle informatie gegeven om te veranderen van “gewone” boekhouder naar Winstadviseur. Het is een ontzettend waardevol event boordevol inspiratie & praktische tips. Daarnaast is de sfeer echt geweldig! Meteen kaartje gekocht voor volgend jaar.”

43% van de deelnemers van 2019 kocht direct een ticket voor 2020!

ONTMOET DE SPREKERS!

Veelgestelde vragen en antwoorden:

q-icon  Ik was bij een vorige editie van ProfitCon. Zal ik dit jaar weer komen?

43% van de deelnemers van 2019 kocht meteen een ticket voor 2020 😉
Als je ProfitCon gaaf vond en je hebt er inspiratie, tips, energie, ideeen of iets anders uitgehaald, dan zou ik zeker opnieuw komen! Alle keynotes zijn nieuw en de meeste sprekers ook, dus je krijgt een volledig nieuw programma!

q-icon  Waarom is ProfitCon in een BTW maand gepland?

Oktober is natuurlijk een drukke maand voor boekhouders en accountants. Dat begrijpen we. We wilden ProfitCon graag in juni organiseren, maar dat ging i.v.m. Corona helaas niet. Het verzetten van een groot event is heel complex. Denk aan locatie, sprekers etc. Alles en iedereen moet maar net kunnen. We waren dolblij dat we 2 data vonden die pasten. Vandaar dat ProfitCon in oktober valt dit jaar. We hopen dat je tijd en ruimte kunt creëren!

q-icon  Ik wil met mijn collega’s komen, is er een speciaal aanbod?

Als jullie met 4 of meer mensen komen, laat ons dat dan even weten via team@profitfirst.nl, dan geven we je een speciaal aanbod.

q-icon  Mijn engels is niet zo goed, is dat een probleem?

Twee van de keynotes zijn in het engels. De overige keynotes zijn in het Nederlands. We geven tussendoor korte samenvattingen in het Nederlands.

q-icon  Wat als ik onverwacht niet kan?

Volgens onze algemene voorwaarden is annuleren niet mogelijk. Wel kun je je ticket kosteloos laten overzetten op naam. Dus als jij een collega vindt die in jouw plaats wil gaan, dan regelen jullie de financien onderling en kun je ons mailen op naam van wie het ticket moet komen te staan.

q-icon  Waarom is virtueel niet goedkoper?

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt of virtueel niet veel goedkoper is? We hoeven tenslotte niet voor 100 mensen een zaal en lunch en koffie te voorzien! De realiteit is alleen, dat virtueel duurder is. We hebben nog steeds een zaal nodig, en nu met een behoorlijk technisch team, meerdere camera’s en schermen. Om je de live beleving te geven, krijg je een enorme doos met materiaal thuisgestuurd. En dan heb ik het nog niet over de tijdsinvestering om een event wat in principe ‘af’ was; opnieuw te organiseren 😉 Het vergt nu wellicht een stukje vertrouwen op mijn woord, maar geloof me als ik je zeg, dat het de investering dubbel en dwars waard gaat zijn!

q-icon  Mijn vraag staat er niet bij

Mail ons op team@profitfirst.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug!