ProfitCON 24 & 25 juni 2021

(met reservedata i.v.m. Corona: 6 & 7 sept 2021)

Dé Winstconferentie!
Voor accountants, boekhouders en business-experts die zich willen onderscheiden!

We will bring profitability to the world!

Save the date! Tickets binnenkort beschikbaar

Een live event met ongekende energie en inspiratie!

Het wereldwijde #nr1 merk in winstgevendheid,
nodigt je uit voor de 4e editie van ProfitCon!

Laat je inspireren door topsprekers, netwerk met ambitieuze, succesvolle en leuke boekhouders, accountants en business-coaches, leer, groei en vergroot de winstgevendheid van jouw bedrijf en dat van je klanten.

Voor wie is ProfitCon:

 • Ben je een accountant, boekhouder of belastingadviseur of een business-expert met financiële affiniteit?
 • En wil je van meer waarde zijn voor je klanten?
 • Wil je je klanten begeleiden bij winstgevendheid, rust in hun financiën en wil je ze helpen hun doelen te bereiken?
 • Wil je een bedrijf bouwen wat ook draait zonder jou?
 • En je eigen dromen en doelen realiseren?
 • Wil je netwerken met gelijkgestemden uit Nederland en België?
 • Wil je leren van de grootste leiders en influerencers uit het vakgebied?

Zorg dan dat je er in juni 2021 bij bent! 

Wat is ProfitCon:

 • ProfitCon is een winstconferentie!
 • Speciaal voor boekhouders, accountants en businessexperts die het verschil willen maken!
 • ProfitCon gaat over winst (zowel financieel als in waarde) voor je klanten en jezelf
 • ProfitCon is gevuld met inspiratie, waardevolle keynotes en verbindingen met gelijkgestemden
 • Het gaat niet alleen om leren, het gaat zeker ook om doen! Tijdens het event realiseer je groei, zowel persoonlijk als zakelijk.

De Sprekers:

Bart van den Belt

Inhoud keynote volgt!

Femke Hogema

Inhoud keynote volgt. Maar Mindset en Ondernemen in Crisistijd zal er zeker onderdeel van uitmaken!

Martin Bissett

Levers: The ultimate guide to pricing and profitability in the accounting profession.

Martin Bissett was één van de populairste sprekers op ProfitCon de afgelopen jaren, en daarom vroegen we hem dit jaar terug te komen! Martin is de grondlegger van meerdere bedrijven in de Bissett Group, allemaal gericht op de accountancy branche.  Hij is internationaal een grote leider in de accountancy! Hij schreef 12 boeken en spreekt over de hele wereld over de veranderingen in de branche.

Martin Bissett gives you…Levers! The ultimate guide to pricing and profitability in the accounting profession.

Following on from 2020’s ‘Spikes’, Martin shows you how simple it is to take control of the profitability and pricing in your practice.

Pricing

–> you need only 3 prices.

Martin will show you all three pricing ‘Levers’ and how to use them in real life situations.

Profit

–> there are  7 levers to increase your practice’s profits

Levers gives you the ultimate top 10 tips for practice growth, taken and proven from Martin’s three decades of consulting with accounting firms around the world.

– Keynote in het engels –

Martijn Bos

Trojan Workout; sharper mind, stronger body 

Martijn Bos werkt al ruim 20 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, business coaching en empowerment trainingen. Hij is de CEO van meerdere bedrijven, die zich richten op mentale en fysieke kracht en heeft meer dan 10000 mensen les gegeven.

Martijn heeft een indrukwekkend cv op het gebied van training. Zo trainde hij de persoonlijke bewakers van David Beckham, de Backstreet Boys en de premier van Tsjechië, maar ook de bewakers van vermogende families in Nederland, bewakers van de grootste beveiligde gevangenis in China en Martijn was de eerste Nederlander die mocht trainen bij de Israëlische geheime dienst.

Martijn heeft zijn kennis en ervaring gebruikt om een ​​training te ontwikkelen die voor iedereen toegankelijk is: de Trojan Workout. Het gelijknamige boek Trojan Workout – the fast track to a sharper mind and a stronger body, waarin deze techniek en training wordt uitgelegd, werd in februari 2019 in Amerika gelanceerd en is in meer dan 20 landen verkocht.

Met zijn training tijdens ProfitCon biedt hij je een inzicht in hoe fysiek en mentaal sterker kunt staan in je werk en een trefzekere toolkit voor de nieuwe jij – scherper, sterker en met veel meer zelfverzekerder!

Mike Michalowicz

Different is Better!

Mike Michalowicz is de auteur en grondlegger van Profit First, Clockwork, Fix this next en 4 andere business bestsellers. Mike spreekt over de hele wereld over groeistrategieën voor MKB ondernemers. Tijdens ProfitCon vertelt Mike over zijn gloednieuwe boek Different is Better!

BETTER IS NOT BETTER. DIFFERENT IS BETTER.

Ondernemers zijn vaak gefrustreerd omdat ze onzichtbaar zijn in een concurrerende wereld. Ze weten dat ze beter zijn dan de concurrent, maar als ze daarop focussen zien ze weinig resultaat.  Dat komt omdat voor de klant, beter niet echt beter is. Anders is beter. Diegene die de markt anders benadert, wint!

In zijn keynote deelt Mike zijn bewezen no-bullsh*t methode om gezien te worden. De beste klanten aan te trekken en prospects te converteren naar klanten.

Mikes systeem draait om drie essentiele vragen:
1. Is het anders?

2. Is het aantrekkelijk?

3. Geeft het richting?

– Keynote in het engels –

Daan Schmidt

Storybrand: Verhelder je boodschap zodat klanten hem horen!

Daan Schmidt brengt de superkrachtige Storybrand methode naar Nederland! Daan leert ons hoe we deze methode beter in contact komen met klanten en ons bedrijf kunnen laten groeien. Storybrand zet de zeven universele elementen van krachtige verhalen in. Tijdens de workshop met Daan werk je aan je eigen Storybrand, zodat je direct na de workshop je website en pitch kunt verbeteren!

Inspiratie naar jou toegebracht!

We brengen ProfitCon dit jaar naar je toe. En alhoewel dat ánders zal zijn dan dat we met zijn allen in een zaal zitten, zal het zeker niet minder zijn.

 • We zorgen voor een super professionele setting. Je kijkt niet naar een webinar, maar naar een Professionele Liveshow!
 • We brengen alles wat je nodig hebt (en nog veel meer) in een verrassend pakket bij je thuis (foto is een voorbeeld)
 • Dankzij break-out rooms kun je netwerken met gelijkgestemden!
 • Alle presentaties zijn live en interactief, je stelt gewoon je vragen!
 • Wij hebben onze creativiteit naar 100% gedraaid, en we garanderen je dat je volledig geïnspireerd en opgeladen bent na 2 dagen ProfitCon virtueel!

Vanachter je eigen computer

Wij verzorgen een professionele livestream

met meerdere camera’s

en interactie

Donderdag 24 juni:

Programma:
09.00 uur: Ontvangst
17.00 uur: Einde dag 1
Incl. geweldig pakket

Vrijdag 25 juni

Programma:
09.00 uur: Ontvangst
17.00 uur: Einde dag 2
Incl. geweldig pakket

Hoe hebben deelnemers ProfitCon ervaren?

43% van de deelnemers van 2020 kocht direct een ticket voor 2021!

“ProfitCon is een evenement waar je bij moet zijn. Door de verschillende sprekers ga je op verschillende manieren naar je eigen bedrijf en je klanten kijken. Je stapt uit je rol als ‘boekhouder’ en leert hoe je je klanten en je eigen bedrijf mee kan nemen naar het volgende level. Ik heb zowel gelachen als met waterige ogen zitten luisten. Alle emoties kwamen voorbij. Vol energie ben ik thuisgekomen. Door dit evenement ben ik nog meer gaan beseffen dat ik een verschil kan maken in het leven van mijn klanten.
Naast de waardevolle groei als ondernemer is het een evenement waar ik gelijkgestemden ontmoet. Het zijn 2 dagen waarin je zoveel leert en je even vanaf een afstand naar je eigen bedrijf kunt kijken. Ik kijk uit naar de volgende editie!”

“ProfitCon is gevuld met inspiratie, ideeën, informatie en tips. Na ProfitCon zette ik behoorlijke stappen met mijn team, ik maakte de overstap van uurtje-factuurtje naar pakketten en ik heb stappen gezet in mijn zichtbaarheid. Het netwerken met de deelnemers is een zeer waardevol onderdeel van ProfitCon. Ik heb nieuwe mensen ontmoet, ervaringen uitgewisseld en geleerd van anderen. Dit is onwijs waardevol!”

““Wat Femke interessant maakt, is dat ze allerlei velden met elkaar weet te combineren. Niet alleen het financiële, niet alleen de administratie, maar ook als het gaat om een stukje mindset, strategie, dat maakt het vooral heel erg sterk!”

“Ik heb mijn aanbod en hoe ik klanten help volledig omgegooid. Ik werk efficienter en ik onderscheid me van de concurrentie. ProfitCon maakt het verschil!”

“Van Martin Bissett leerde ik hoe ik meer kan halen uit mijn huidige klant-portefeuille door mijn dienstverlening uit te breiden. Wat ik tot nu toe eigenlijk deed was vooral op zoek te gaan naar nieuwe klanten.”

“Ik ga vaker vragen wat de klant wil in plaats van alleen maar met cijfers bezig zijn. De sfeer op ProfitCon is super positief; ik raad collega boekhouders echt aan om te komen.”

“De conferentie vind ik super, twee dagen er  helemaal uit, laten inspireren, opladen, nieuwe dingen leren.”

“Ik denk dat ik mijn andere collega’s ook mee ga nemen! Wat goed is voor mij, en goed voor de ondernemers, is natuurlijk ook goed voor de klanten van mijn collega’s. Ik heb er maar één woord voor: Geweldig!”

“ProfitCon was boven verwachting. Er zat zoveel goede informatie in, en echte wakker-schud momenten. Ik ben uitgedaagd om actie te nemen!”
“ProfitCon heeft me heel veel waardevolle informatie gegeven om te veranderen van “gewone” boekhouder naar Winstadviseur. Het is een ontzettend waardevol event boordevol inspiratie & praktische tips. Daarnaast is de sfeer echt geweldig! Meteen kaartje gekocht voor volgend jaar.”

43% van de deelnemers van 2020 kocht direct een ticket voor 2021!

ONTMOET DE SPREKERS!

Veelgestelde vragen en antwoorden:

q-icon  Ik was bij een vorige editie van ProfitCon. Zal ik dit jaar weer komen?

43% van de deelnemers van 2020 kocht meteen een ticket voor 2021 😉
Als je ProfitCon gaaf vond en je hebt er inspiratie, tips, energie, ideeen of iets anders uitgehaald, dan zou ik zeker opnieuw komen! Alle keynotes zijn nieuw en de meeste sprekers ook, dus je krijgt een volledig nieuw programma!

q-icon  Waarom is ProfitCon in een BTW maand gepland?

Oktober is natuurlijk een drukke maand voor boekhouders en accountants. Dat begrijpen we. We wilden ProfitCon graag in juni organiseren, maar dat ging i.v.m. Corona helaas niet. Het verzetten van een groot event is heel complex. Denk aan locatie, sprekers etc. Alles en iedereen moet maar net kunnen. We waren dolblij dat we 2 data vonden die pasten. Vandaar dat ProfitCon in oktober valt dit jaar. We hopen dat je tijd en ruimte kunt creëren!

q-icon  Ik wil met mijn collega’s komen, is er een speciaal aanbod?

Als jullie met 4 of meer mensen komen, laat ons dat dan even weten via team@profitfirst.nl, dan geven we je een speciaal aanbod.

q-icon  Mijn engels is niet zo goed, is dat een probleem?

Twee van de keynotes zijn in het engels. De overige keynotes zijn in het Nederlands. We geven tussendoor korte samenvattingen in het Nederlands.

q-icon  Wat als ik onverwacht niet kan?

Volgens onze algemene voorwaarden is annuleren niet mogelijk. Wel kun je je ticket kosteloos laten overzetten op naam. Dus als jij een collega vindt die in jouw plaats wil gaan, dan regelen jullie de financien onderling en kun je ons mailen op naam van wie het ticket moet komen te staan.

q-icon  Waarom is virtueel niet goedkoper?

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt of virtueel niet veel goedkoper is? We hoeven tenslotte niet voor 100 mensen een zaal en lunch en koffie te voorzien! De realiteit is alleen, dat virtueel duurder is. We hebben nog steeds een zaal nodig, en nu met een behoorlijk technisch team, meerdere camera’s en schermen. Om je de live beleving te geven, krijg je een enorme doos met materiaal thuisgestuurd. En dan heb ik het nog niet over de tijdsinvestering om een event wat in principe ‘af’ was; opnieuw te organiseren 😉 Het vergt nu wellicht een stukje vertrouwen op mijn woord, maar geloof me als ik je zeg, dat het de investering dubbel en dwars waard gaat zijn!

q-icon  Mijn vraag staat er niet bij

Mail ons op team@profitfirst.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug!