Persoonlijke verhalen van Femke

Tof luistervoer voor onderweg – persoonlijke verhalen van Femke

Een paar weken geleden stond Erno Hannink ineens op de stoep. Zomaar. Geen afspraak of niks. Hij kwam even langs. Het zat zo – Erno ken ik al jaren. Ik was al 4 keer eerder gast in zijn podcast. En hij had het afgelopen jaar al zeker 5 keer geprobeerd een afspraak met me te maken. Maar ik was een beetje stil 😉 Druk met te veel dingen en geen rust in mijn gat voor een rustige koffie met een goede relatie. Slecht verhaal. I know. Maar goed, zo ging het.

Erno liet zich niet met een kluitje in het riet sturen en belde dus gewoon aan. Geweldig vond ik dat. Niet dat ik toen tijd had, allerminst. Maar soms moet je prioriteiten stellen en dus dronken we koffie. En vroeg hij me of ik weer eens te gast wilde zijn in zijn podcast. Om te vertellen waar ik allemaal mee bezig ben. Wat er allemaal lukt en hoe ik mijn succes creëer. Voordat ik het wist had ik ja gezegd. Erno bevestigde mijn ‘ja’ nog eens even met een toffe kaart in de brievenbus de volgende dag. (Hint: In deze 2 alinea’s staat het bol met klantenbindingtips.)

Anyway. We namen die podcast op. Mijn adem stokte 3 keer omdat de tranen onverwacht opkwamen. Ik was onder de indruk van Erno’s geweldige interviewvaardigheden – want zijn vragen waren keer op keer spot on.

En hier is hij. De podcast met Erno. 5 kwartier een super persoonlijk verhaal van mij over mijn bijzondere schoolkeuze, de financiële opvoeding van mijn kinderen, waarom ik als ik 80 ben nog een universitaire studie wens op te pakken, waar mijn passie van geld vandaan komt en nog veel meer.

>> Hier luister je de podcast

ps – ik gun ook mannen hun succes 😉
Ik vermoed dat Erno van het veelgebruikte ‘zijn’ voor de verandering gewoon eens ‘haar’ maakte.

Ik wens je een heerlijke zomer!

Hartelijke groet,

Femke Hogema

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.