financiële stress

Bikinibodies are made in winter

No worries: Ik ga het hebben over de zakelijke variant van de bikinibody. Maar ik heb dus echt heel veel lol als ik zo’n titel verzin 😉 Onderdeel van Winstgevend Ondernemen is ook zorgen dat mensen je blogs lezen. Dus. Vandaar. Enne – die foto, die zie je. Al is het wellicht niet precies zoals je dacht 😉

Eerst even over de uitleg over die bikinibody: Het is een logisch verhaal. Als je nu begint met het kweken van een bikinibody en je wilt er over drie weken mee op het strand liggen, dan ben je rijkelijk laat.

Dan de zakelijke variant van de bikinibody: Veel ondernemers ervaren financiële stress in de zomer.
In de zomer komt er in heel veel branches gewoon minder geld binnen. Klanten zijn op vakantie en kopen niets, of minder, bij je en misschien ben je zelf ook wel een paar weken helemaal uit de lucht. Zeker trainers en coaches hebben vaak een ‘rustige’ zomer. En dat klinkt wellicht lekker: rustig, maar… de kosten lopen gewoon door en je wilt ook graag salaris ontvangen. Sterker nog, het zou fijn zijn als je in de zomer wat éxtra salaris zou ontvangen. Vroeger heette dat vakantiegeld.

Klinkt aantrekkelijk toch? Een rustige zomer met extra inkomen? Maar de realiteit is meestal dat er stress is. Je kijkt naar je financiën en je vraagt je af hoe je in hemelsnaam die zomer door komt. Kan dat anders? Ja! Dat kan anders! Met een goed plan inclusief praktisch cashflowmanagement zorg je in de winter, dat je de zomer heerlijk relaxt een roman ligt te lezen op het strand. In de wetenschap dat er genoeg geld is om de zomermaanden door te komen. Laat ik het concreet voor je maken: As we speak weet ik dat ik de komende zomer mijn team kan betalen en zelf salaris ontvang. Dat is heus wel eens anders geweest. Ik heb ook wel eens halsoverkop in juni nog een grote lancering moeten doen omdat ik anders niet genoeg geld had om de zomer door te komen. Maar dat hoeft niet meer. Het aanbod wat ik je nu ga doen, doe ik niet omdat het MIJ de zomer doorhelpt, maar omdat het JOU helpt om in rust en ontspanning te ondernemen.

Ik nodig je namelijk graag uit om naar Winstgevende Plannen te komen. Je maakt dan samen met mij en ongeveer 100 anderen jouw Winstgevende Plan! Het maken van een Winstgevend Plan geeft inzicht en focus. Het helpt je om de juiste keuzes te maken en om te plannen dat jij in rust en ontspanning kan ondernemen!
Winstgevende Plannen! is mijn meest populaire event all-times. Omdat het zo praktisch is. Het is een van de weinige events waar je zo concreet aan de slag gaat, dat je aan het einde van de dag met een super praktisch en uitvoerbaar plan onder je arm naar huis gaat!

Ben je erbij?

“Ik heb ervan genoten en ik kwam vol energie weer terug! Doordat ik nu weet aan welke knoppen ik moet draaien en ook stap voor stap mijn omzetrealisatie blijf volgen, heb ik mijn omzet (voor een groot deel) zelf in de hand!”
Masja Slootweg – Linkedin voor ondernemers

“Ik dacht altijd dat ik slecht kon sturen welke klanten me zouden gaan bellen, maar daar heb je meer invloed op dan je denkt!”
Barbara van der Vaart –  Een goed verhaal

“Op basis van mijn winstgevende plan heb ik nu zoveel vertrouwen gekregen dat ik mijn baan heb opgezegd en het avontuur aan ga. Jij had daarin een enorm grote bijdrage. Ik ben je daar heel dankbaar voor. Het was de investering dik waard.”
Yousra Jaddour – Ninja Moeder

Bekijk hier alle testimonials

Om nog even terug te komen op die bikinibody (en die foto). Ik heb de hele winter getraind om vorige week op te gaan voor mijn RKC (Russian Kettlebell Certification). En nee – ik ambieer geen nieuwe carriere als personal trainer. Maar dat is een ander verhaal 😉 #Cliffhanger
Maar ik kreeg wel een bikinibody van dat harde trainen! Ha! Hierbij de foto zoals beloofd (ik heb hem wel een beetje decent gehouden, ik hoop dat je dat begrijpt ;-))

Bikinibodies are made in winter (met foto!)

Heb je nog vragen?
Stel ze dan hieronder, dan reageer ik altijd.

Vond je dit artikel nuttig?
Dan vind ik het super als je het wilt delen via de onderstaande sharebuttons!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.