Anders is onderscheidend

Live vanaf de Savannah Banana’s (You got to be dramatically different!)

Ik was bij de Savannah Banana’s.  Jongens, wat een ervaring. De Savannah Banana’s is een Honkbalteam dat alles anders doet. Het gaat hun niet om het winnen. Fans First is hun missie.  Ze doen er álles aan om het de fans naar de zin te maken. Daarbij zoeken ze voortdurend naar manieren om het ánders te doen. Want anders is beter. Anders is onderscheidend. Ik sta op de foto met de cheerleaders (ja inderdaad, mannen met bierbuiken!). Eten en drinken is gratis. De eigenaar, Jesse Cole, loopt rond in een kanariegeel pak.

We kregen een ‘behind the scenes tour’ van Jesse. Ik was echt mega onder de indruk!
Jesse stelde ons de vraag: ‘Wat doe jij als ENIGE? Iedereen kan een beetje beter, sneller of goedkoper zijn, maar wat kan of doe jij als enige? Waarin ben jij zó uniek dat mensen over je gaan praten?

Ik vertel er meer over in onderstaande video (En Mike Michalowicz zegt ook nog even hallo!)

 

Met winstgevende groet,

Femke Hogema

PS – Koop hier je ticket voor  Winstgevende Plannen!

2 antwoorden
 1. Hans de Groot
  Hans de Groot zegt:

  Ik vind het goed dat de klant weer als koning wordt beschouwd. Dat alleen al is een grote verdienste die de afstand zeker beter en kleiner maakt toe de community. Ik denk dat hier het hele winstgevende in verpakt zal gaan worden. Gewoon het je klanten perfect naar de zin maken en gek genoeg ( en dat wist je misschien nog niet) kan je dat alleen maar wanneer je zelf goed in je vel zit.

  Beantwoorden
  • femke
   femke zegt:

   Hi Hans,
   Het gaat allemaal om waarde leveren. Bij de Savannah Banana’s betekent dat: ‘entertainment first’ en het de klant naar de zin maken. Niet in alle branches is ‘naar de zin maken’ het enige of juiste antwoord 😉 Als ik mijn klanten coach hebben ze het echt niet altijd naar hun zin haha!
   En: ‘Goed in mijn vel zitten’ is iets waar veel van mijn tijd, energie en geld heen gaat. Ik zorg dat ik mentaal, emotioneel en fysiek sterk ben. Anders wordt het niks met mijn leven, mijn gezin en mijn business.
   Femke

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.