Rijk

Ik voel me rijk! (en dat heb ik zelf gecreëerd)

Ik stuurde je al een video vanaf Schiphol. Ondertussen ben ik in Savannah gearriveerd en ik voel me een rijk mens. Ik geniet optimaal van het samenzijn met 6 business buddies (en vanaf morgen met nog 50). Ik deel in de video die ik bij mijn Air B&B in Savannah opnam een bijzonder proces met je. Over hoe het lezen van een gratis E-book er toe leidde dat ik nu in Savannah met mijn businessbuddies een geweldige leerzame, inspirerende tijd heb.

 

Ga voor meer informatie en je ticket naar: www.winstgevendeplannen.nl

2 antwoorden
  1. Anneke
    Anneke zegt:

    Wat een inspirerende filmpjes over je trip naar Savannah. Je laat zien dat alles mogelijk is, als je maar een plan hebt. Super om te zien, en een mooi voorbeeld. You go girl!!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.