Opstarten

Snel opstarten na de zomer! Ik deel de 5 manieren waarop het mij lukt.

‘Ik kom niet echt op gang‘, verzuchten ondernemers nogal eens, zo na de vakantie. Of ‘Ik moet eerst 300 mailtjes (of meer!) wegwerken.’ Ergens niet zo gek natuurlijk, dat je even op gang moet komen. De zomer is vaak een rustige tijd. Je zet je hoofd even uit. En dan is het niet raar dat je het gevoel hebt ‘rustig op te moeten starten’. Maar ergens is het ook zonde. En het kan ook een heel onvoldaan gevoel geven. Zo’n dag dat er niks uit je handen is gekomen.

Ik heb hier geen last van. Nooit. (Nou ja. Heel soms heb ik ook zo’n dag. Maar zelden.)

Graag deel ik met jou hoe het komt dat ik meestal:

  • Vol energie
  • Super effectief
  • Met veel resultaat
  • Veel plezier
  • En natuurlijk winst 😉

Aan het werk ben.

Ik heb daar een korte video van gemaakt. Een video waarin ik mijn 5 super effectieve methoden met je deel om met veel resultaat te werken.

Lees je liever? Onder de video heb ik ze voor je samengevat!

Samenvatting van de video:

1. Ik weet wat mijn ENE DING is
Het is essentieel dat je volledig helder hebt wat jouw éne ding is. Dat wat jij wilt bereiken, neerzetten. Dat wat voor jou het allerbelangrijkste is en waar je iedere dag je bed voor uitkomt. Weten wat jouw ene ding is, is essentieel om te zorgen dat je iedere dag de juiste dingen doet.

2. Ik plan mijn jaar, kwartaal, week en dag
Zonder planning laat je je leiden door de waan van de dag. Dus heel goed weten wat jij deze maand, deze week, vandaag, NU moet doen om jouw ene ding te realiseren is key! In de video leg ik je uit hoe ik dat doe en waarom het werkt.

3. Ik creëer ECHTE deadlines
Echte deadlines helpen wonderen te verrichten. Dus zorg dat je ze hebt! En dat is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt….

4. Ik beweeg
Dankzij beweging werken je hersenen beter. Beweeg dus. Al is het maar 30 seconden per keer.

5. Ik heb succes-gewoontes
Je bent wat je herhaaldelijk doet. Succes is geen toeval of eenmalige gebeurtenis, succes is een gewoonte. En dat klinkt afgezaagd, maar… laat je daardoor niet uit het veld slaan. Het is onmiskenbaar de waarheid. Doe iedere dag (tienduizenden keren in je leven) het juiste, en het effect is succes. Doe iedere dag (tienduizenden keren in je leven) het verkeerde, en het resultaat is rampzalig.
Weten welke gewoontes ik (onder andere heb) en hoe ik jou kan helpen om dankzij een super eenvoudige en leuke gewoonte je boekhouding in 5 minuten per dag plus 30 minuten per week te doen? Neem dan echt even de tijd om deze video te bekijken 😉

Heb je vragen?
Laat hier je reactie achter. Ik reageer altijd!

Met winstgevende groet,

Femke Hogema
Namens Profit First Nederland

Ps: Vond je dit VLOG waardevol? Wil je het dan delen? Mijn dank (en dat van de lezer) is groot!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.