Wat is winst?

VLOG: Één praktische tip om DIRECT (vanaf vandaag!) meer winst te maken!

Ik beloofde het je al. Ik geef je vandaag één tip waarmee je DIRECT (vanaf vandaag!) meer winst gaat maken.
En dit is geen hocus-spocus-dit-kan-niet-waar-zijn-onzin, maar gewoon een heel logisch principe gebaseerd op natuurlijk menselijk gedrag.

Benieuwd? 


Kijk dan snel onderstaande VLOG waarin ik je:

 • Eén direct toepasbare tip geef waarmee je vanaf VANAF VANDAAG MEER WINST MAAKT
 • Uitleg welk psychologisch principe zorgt dat deze tip werkt
 • In 3 stappen leert hoe je deze tip BINNEN 15 MINUTEN IMPLEMENTEERT!


Vragen? Ervaringen?

Heb je een vraag over deze tip?
Stel je vraag dan hieronder. Dan beantwoord ik hem altijd!

Vond je dit een interessante tip?
Dan vind ik het tof als je het deelt deelt op Facebook, LinkedIn of Twitter via de sharebuttons.

 

9 antwoorden
 1. M. Hattuma
  M. Hattuma zegt:

  De komende één à twee jaar heb ik mijn negatieve banksaldo nog niet ingelopen. De rente daarover zal al gauw 12 à 14 % bedragen. Voor mij zal het dus niet slim uitpakken om 1% over te hevelen.

  Beantwoorden
 2. Henri Dwars
  Henri Dwars zegt:

  Hallo Femke,
  Doe ik al met een Tienden Leviticus 27:30 – rekening. Van elke factuur die ik verstuur stort ik direct 10% op deze spaarrekening bij KNAB. Af en toe iets krapper bij kas dan maar dat zorgt er weer voor dat ik (nog) iets kritischer naar mijn middelen kijk. Eind van het jaar gebruik ik dit om b.v. extra af te lossen op mijn hypotheek. (oudedagsvoorziening haha). Alle kleine beetjes helpen heb ik eens gelezen..
  Ook draag ik van elke factuur die verstuur direct het BTW bedrag en LB-ZVW af naar 2 aparte spaarrekeningen bij KNAB. Bij de BTW kwartaalaangifte is het direct geld overmaken/ontvangen van de Belastingdienst.. Werkt perfect! Ben benieuwd naar je volgende tip 🙂

  Beantwoorden
 3. Marlies Brunings
  Marlies Brunings zegt:

  Dag Femke,
  wat een leuke tip!
  Tot nu toe doe ik wat Henri ook doet… de OB-spaarrekening. Maar wat ik aan OB moet afdragen als gevolg van de omzet, wordt natuurlijk verminderd met de voorbelasting. Dát verschil zet ik op een andere spaarrekening op de dag dat ik de verschuldigde OB aan de Belastingdienst betaal. De OB-spaarrekening begint dus iedere periode op nul euro. De ontvangen rente van de OB-rekening gaat aan het eind van het kwartaal ook naar de spaarrekening.
  Vanaf nu gaat die 1% er ook bij.
  Vrolijke groet, Marlies

  Beantwoorden
 4. Ingrid Liese
  Ingrid Liese zegt:

  Ha Femke,
  Ik volg je nu een tijdje en heb inmiddels al een gratis training gedaan bij je. Gisteren heb ik me aangemeld voor het programma ‘Online Training Boekhouden’. Jouw bovenstaande tip heb ik gelijk uitgevoerd, hup zakelijke spaarrekening geopend en gelijk over mijn inkomsten van januari en februari het deel gestort op deze spaarrekening. Ik kom ook naar het event Profit First Event op 20 april! Blij met jouw duidelijke uitleg en tips! Dank je wel.

  Beantwoorden
  • Femke Hogema
   Femke Hogema zegt:

   Hoi Ingrid,
   Ik zag je inderdaad een paar keer voorbijkomen de afgelopen dagen! Tof dat je de online training boekhouden doet, stel je vragen in de besloten FB groep en ik help je graag!
   En heel goed, je winstrekening. Een super start! Na 20 april ga je dat verder uitbreiden!
   En helemaal gaaf dat je naar het Event op 20 april komt. Dat wordt een winstgevend feestje! Tot dan 😉
   Groet Femke

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.